Jag kunde aldrig drömma om att andningen påverkar oss så mycket

Jag kunde aldrig drömma om att andningen påverkar oss så mycket

Andas är väl ingen konst? Det kan ju alla! Jasså? Inte kunde jag drömma om att andningen så påtagligt påverkar oss och att många andra verkar ovetandes om vad som sker i kroppen när du tar ett andetag. Efter att ha läst 2012 års viktigaste litteraur dvs. Medveten Andning, av andningsinstruktör Anders Olsson, förstår jag nu på ett djupare plan hur andningen påverkar mig i min vardag.

Medveten Andning ger dig som läsare en djuplodande insikt på ett lättfattligt och intressant vis, om vikten att vara medveten om sin andning. Andningen påverkar dig både direkt och på längre sikt i både kropp och knopp.

Olsson, som för övrigt gör en strålande debut som författare, vill få dig som läsare att inse viktiga skillnader mellan att t ex. munandas och näsandas. Sömnkvalité, stressreducering och att vara i balans är exempel på andra viktiga ämnen som Olsson belyser i Medveten Andning.

Bra blandning av vetenskap, sunt förnuft och egna erfarenheter

Visste du t ex att du kan gå ned i vikt genom att andas genom näsan eller ta bort spänningar i kroppen eller kunna hantera smärta och ångest eller prestera bättre “bara” genom en medveten andning?

Olsson blandar på ett smakfullt sätt, vetenskap, sunt förnuft från förr och egna erfarenheter. Köp ditt exemplar redan idag (finns där böcker säljs) och upptäck hur du kan utöva medveten andning!

Niclas Jönsson, 45 år, Ronneby

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks