Detta är den mest nyttiga och intressanta bok jag någonsin kommit över!

Detta är den mest nyttiga och intressanta bok jag någonsin kommit över!

Vill bara berätta att jag läst ut din bok Medveten Andning nu och kan utan tvekan säga att det är den mest nyttiga och intressanta bok jag någonsin kommit över! Jag har läst x antal böcker om medveten närvaro och studerat och praktiserat detta i över 10 år nu, men det är enbart en handfull böcker som faktiskt gett mig något matnyttigt. Nu kan jag säga att din bok lägger sig över alla de andra och kommer stanna där för att symbolisera GRUNDEN för all medveten träning.

Utan andningen kan man aldrig komma tillrätta med varken sitt yttre eller sitt inre. Andningen är alltid en egen byggklots i de fåtalet böcker jag tagit till mig, men det som jag saknat under dessa år har jag precis fått i form av din bok.

Du är saklig och håller dig till rak fakta och tydliga förklaringar vilket jag fastnar för direkt. Är allergisk mot flummiga/filosofiska och pratiga teorier, vilket tyvärr ofta blir fallet när folk skriver böcker om medveten närvaro idag.

Nu ska jag ge mig på boken än en gång, denna gången med blyertspennan i högsta hugg för att stryka under det jag inte vill glömma. 😀

Anna Bondesson, Malmö

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks