ANDERS OLSSON

Grundare och VD, Stockholm

Anders grundade Medveten Andning 2009. Efter att ha levt större delen av sitt liv med en ”orkan av tankar” som studsade fram och tillbaka i huvudet, hade Anders turen att stöta på verktyg som hjälpt honom att slappna av och hitta sitt inre lugn.


Det mest kraftfulla av dessa verktyg var utan tvekan att förändra sina andningsvanor, vilket fick Anders att besluta sig för att bli världens ledande expert på andning. Detta är nu 14 år sedan och sedan dess har han inspirerat tiotusentals människor till bättre hälsa och förbättrad livskvalitet.

Anders har också skrivit en bok och håller föreläsningar, både i Sverige och internationellt. Han har också deltagit in en banbrytande andningsstudie på Stanford vilket beskrivs utförligt i James Nestors NY Times bestseller Det perfekta andetaget.

MALIN ELDH

Partner och COO, Stockholm

Malin har lång erfarenhet av coaching, projektledning och värderingsstyrt ledarskap och affärsutveckling. Sedan hon startade sitt eget företag 2010 har Malin arbetat med några av de starkaste varumärkena i Sverige.

Efter att ha kämpat med mycket högt blodtryck blev Malin yogainstruktör, vilket hjälpte henne att lugna ner sig och må bättre. Efter att ha insett att andning var nyckeln till att inte bara förbättra sin hälsa och sänka sitt blodtryck utan också bibehålla ett inre lugn, både i vardagen och i sitt arbetsliv, blev det hennes nya passion och numera är hon en viktig del av medveten andning.

Malin brinner för att sprida kunskapen om andning och dess positiva effekter som andningen har för såväl arbetsprestation och personlig utveckling som livet i stort.

ALEXANDRA KOLAM

Customer Success Supervisor, Stockholm

Alexandra Kolam är en före detta internationell elitidrottare inom Crossfit, personlig tränare, massageterapeut och äventyrare.

2020 drog hon sig tillbaka från tävling på grund av en knäskada och det var också det som gjorde att hon sökte efter svar inom andningsfysiologi och koldioxidterapi. Resultaten hon fick, både fysiska och psykiska, var så otroliga att hon bestämde sig för att lära sig allt hon kunde om andning.

Hon ingår nu i Conscious Breathing-teamet och ger BodyStream-behandlingar.