Nu kan jag kliva upp direkt ur sängen utan att ”svimma” av trötthet!

Nu kan jag kliva upp direkt ur sängen utan att ”svimma” av trötthet!

Numera vill jag alltid sova med tejpad mun på natten. Tidigare hade jag väldigt svårt att gå upp när klockan ringde på morgonen. Min upplevelse var att jag sovit bra, men i jämförelse med hur jag känner mig nu när klockan ringer går inte att jämföra. Det är fantastiskt! Nu kan jag kliva upp direkt ur sängen utan att behöva känna mig svimfärdig av trötthet!

När jag började träna med Relaxatorn hade jag för hårt motstånd och fick träningsvärk i magen (diafragman), men nu fungerar det bra och jag använder den på kvällen en stund innan jag går och lägger mig.

Sedan jag började andningsträna känner jag mig allmänt mindre stressad och kan använda andningstekniken 3 eller 4 steg på inandning och 4 eller 8 steg på utandning för att minska min stresskänsla. Fantastiskt!!

Inga problem i tandläkarstolen längre

Mitt senaste tandläkarbesök blev också till förtjusning. Genom att andas genom näsan, vilket idag känns helt naturligt, var det inga som helst problem att ligga i stolen när tandläkaren blästrade mina tänder. Jag kunde ha legat där i stolen hur länge som helst.

En extra rolig bonus är alla flugor som jag slipper svälja när jag är ute och rider, tack vare att jag numera har munnen stängd. Med stängd mun blir livet helt enkelt trevligare och lättsammare.

Mirja Saarväli, 40 år, Holistisk häst- och hundterapeut, Stall Nordstuga, Arvika

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks