Andningsnytt

Nummer 2 - 2014

Hej subscriber !

En ny produkt har sett dagens ljus - Sleep Tape. Du tejpar för munnen på natten för att säkerställa att andningen sker in och ut genom näsan. Låter det obskyrt, ja det tyckte jag också i början, men alla positiva kundberättelser har stärkt mig i uppfattningen att en tejpad mun på natten är ett väldigt enkelt sätt att uppnå en bättre hälsa. Själv har jag tejpat munnen i 4 år nu :)

Boken Medveten Andning närmar sig en försäljning på 5 000 exemplar och detta nyhetsbrev når nu ut till snart 5 000 prenumeranter, härligt !

"Stäng din mun och upptäck ett nytt liv"

/Anders Olsson

Ny produkt - Sleep Tape

Nu introducerar vi en ny produkt - Sleep Tape. Sedan en tid tillbaka medföljer 1 månads förbrukning av sovtejpen vid beställning av samtliga våra produkter.

Du kan också köpa Sleep Tape separat, i ett paket om 5 månaders förbrukning. Kostnad 200:- plus frakt = 240:-. Vänligen beställ via epost till [email protected], då produkten ännu inte finns upplagd på hemsidan.

Catarina Johannisson

På 4 veckor har jag sovit fler hela nätter än jag gjort sammanlagt på 30 år

Catarina Johannisson - "Sedan jag var tjugo år har jag haft stora sömnproblem som bara blivit värre och värre. Jag har sovit konstant med öppen mun och vaknat mellan 5-10 gånger varje natt.

Nu har jag provat att tejpa i några veckor och har sovit fler hela nätter än jag gjort på 30 år sammanlagt. Jag är så mycket piggare och har mer energi både på jobbet och på kvällarna. Sovtejpen har gett mig ett nytt liv. Stort tack!." Läs mer >>

Stavmilen 24 maj

STAVMILEN 24 maj

Medveten Andning arrangerar tillsammans med Form&Hälsa och Hälsofrämjandet STAVMILEN den 24 maj på Gärdet-Stockholm 11:00 – 14:00 där vi stavar 5 eller 10 kilometer med stängd mun.

Ta gärna med picknick. En mängd priser utlottas samt demonstration och provsmakning av en rad olika produkter. En del av anmälningsavgiften går till Andningsfonden. Läs mer >>

Lisa Karlsson

Käke på plats och ingen tandställning tack vare sovtejpen

Min dotter Lisa, 13 år, har haft överbett i käken och tandläkaren ville att hon skulle ha tandställning. Vi tackade nej till tandställning och min dotter började tejpa munnen på natten.

Efter några månader var det dags för återbesök och tandläkaren sa -Underkäken verkar växa ikapp och lägga sig tillrätta, någon tandställning verkar inte behövas!!! Läs mer >>

Kurser Medveten andning

Aktuella kurser Medveten andning

- Grundkurs 12 maj - 9 juni på Spånga Friskvård, Spånga. Helt nytt kursupplägg - gruppträning! Första tillfället 2 timmar, därefter fyra tillfällen à 1 timme.
- Instruktörskurs 21 aug - 30 okt distanskurs (via datorn). Vid fem tillfällen 09-11.30 fördjupar vi oss i andningen. Mellan kurstillfällena gör deltagarna olika hemuppgifter. Läs mer >> 

Andningskonferens 2014 Karolinska Institutet

Andningskonferenserna en succé

Andningskonferenserna i samband med Andningens Dag blev en succé med totalt 850 deltagare på de sex orterna. Andningsfonden, vars syfte det är att främja utbildning och forskning inom andning, filmade eventet i Stockholm.

9 föredrag på totalt 1½ timme finns tillgängliga gratis via YouTube. Dessa filmer kostade ca 25 000:- att ta fram plus över en veckas arbete av min tid. Stötta gärna Andningsfonden - bankgiro 502-4054. Titta på filmerna >>