Från orkeslös zombie till massor av energi och livskraft

Från orkeslös zombie till massor av energi och livskraft

Jag vill tacka av hela mitt hjärta att jag hittade hit. Jag har haft problem med bihålor sedan jag var barn och har hela mitt liv kämpat med nästäppa. Jag har haft många, många bihåleinflammationer genom alla år och tagit nässpray och kortison. Alltid varit orkeslös. Haft noll energi men kämpat mig igenom under alla år, bitit ihop och kört på. Det har blivit allt värre och de senaste tio åren har jag varit så trött så jag har bara degat ihop, inte orkat någonting. Jag har varit som en zombie.

I 20-årsåldern tog jag mig till en specialläkare för att få hjälp med mina besvär. Vad hände? Jo jag fick höra att skulle jag bli kvitt mina problem behövde jag flytta till en öde ö och inte träffa några andra människor överhuvudtaget. Sprang ut från läkaren i tårar.

Känner mig lyrisk för varje nya dag jag vaknar med energi

Idag är jag 49 år och de senaste 30 åren har jag varit otaliga gånger hos läkaren. Men aldrig fått någon hjälp eller tips. Jag har sökt och sökt under alla dessa år. Vad är det för fel på mig? Varför sväller min näsa upp? Varför blir jag svullen i slemhinnorna? Varför orkar jag ingenting?

Hittade denna sida och började tejpa munnen till natten. Redan första kvällen när jag satte dit tejpen hände det något. Jag kände ett fantastiskt lugn och blev medveten om min andning. Sen den dagen har jag vaknat full av energi och med ett leende på läpparna. Känner mig lyrisk för varje ny dag jag får vakna med energi. Min man säger att han har fått en ny sambo 🙂

Behöver inte ens kaffe på morgonen längre

Jag har troligtvis sovit med öppen mun i hela mitt liv. Tidigare när jag vaknade var jag bara sur och tvär. Ingen i familjen har kunnat prata med mig på morgonen. Nu är det en underbar känsla att vakna full av energi. Och jag behöver inte ens kaffe längre på morgonen!

Min tonåring studsade upp ur sängen kl. 08.00 härom morgonen, pigg som en lärka. Vad händer undrar jag i mitt stilla sinne? Jo hon har sovit med tejpad mun 🙂 Vilken fantastisk kvalitetssömn detta ger. Så glad för hennes skull att hon vågar prova mammas metod.

En och en halv månad efter att jag börjat tejpa munnen på natten började jag även använda Relaxatorn. Den har hjälpt mig ta ytterligare ett kliv till mindre stress och mer energi. Tack för att jag fick chansen att prova denna lilla undergörare utan att veta vad det skulle leda till 🙂 I Love Relaxatorn! ♥ Du som inte provat gör det.

Har jag blivit 50% smartare eller?

Jag har jobbat i butik i 30 år, och gått på hårt stengolv. Senaste åren har jag jobbat på ICA Maxi. Har tänk att det är väl inte så konstigt att jag varit trött efter jobbet eftersom det är en stor arbetsplats.

I över ett år har jag haft en stegräknare i telefonen, och eftersom jag varit så trött har jag alltid kollat efter jobbet hur många steg jag tagit. Tidigare tog jag 20-25 000 steg varje dag. Men sedan jag började med Medveten Andning tar jag endast 13-15 000 steg, alltså ungefär 50% färre steg!

Vad har Relaxatorn gjort för mig? Jo, jag har slutat stressa på jobbet. Jag gör klokare val. Jag tänker logiskt. Då jag får mer gjort, men går mindre, måste det ju bero på att jag inte längre bara irrar runt och gör saker i fel ordning.

När man stressar är det ju svårt att få ordning på tankar och handling. Det är så det känns i alla fall. Något har ju helt klart hänt med mig och det är bara positivt 🙂

Tidigare kunde jag hålla uppe energin fram till lunch, men på eftermiddagen var jag ofta helt slut och orkade ingenting efter jobbet. Igår var det fredag och jag var pigg när jag gick hem, trots en hel arbetsvecka!

Jag älskar att vara i naturen, men har sällan (aldrig) haft ork att ta mig ut. Numera längtar jag varje dag att få gå ut och gå med min Relaxator. Idag är det lördag och jag har gått 1,5 mil och är inte det minsta trött.

Jag har hittat glädjen inom mig och numera ler jag inifrån

Även om jag har varit glad tidigare, så har det varit mer på grund av att jag bestämt mig för det, jag har inte känt det inifrån. Nu ler jag inifrån. Känslan kommer inifrån, helt naturligt. Tidigare kanske jag hade den känslan 1 dag var 3:e månad, nu är det 4-5 dagar i veckan. Den inre lyckan bara finns där.

Det känns jättekul att få vara med och dela min berättelse och jag hoppas det kommer att inspirera andra! Jag är så himla glad att jag hittade Medveten Andning. Det har hjälpt mig hitta glädjen inom mig. Tack vare en liten tejpbit och en vuxennapp 🙂

Lisbeth Lundkvist, 49 år, Södertälje

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks