Medveten andning har förändrat mitt liv – det är helt magiskt

Medveten andning har förändrat mitt liv – det är helt magiskt

Sedan jag kom i kontakt med Medveten Andning har mitt liv förändrats. Det går inte att förstå att det inte är ett större fokus på andningen. Andningen är ju nummer ett om vi ska kunna leva över huvud taget. Jag jobbar på att andas rätt och det har gett mig ett nytt liv. Jag kör med tejp på natten vilket gör att jag sover lugnt och fint. Jag är utvilad när jag vaknar och känner att min kropp har fått återhämtat sig.

Som tränande gubbe blir man varken snabbare eller smidigare med åren. Att andas med magen och genom näsan gör att jag får bort mjölksyran i musklerna vid löpning, cykling, skidor och rullskidor. Det är helt magiskt – ‘vilken grej, man blir nästan som junior på nytt’. (tänk om man hade bemästrat den tekniken när man var som bäst).

Förkylningar och snuva är som bortblåst

Min stress i vardagen kan jag klara av mycket bättre med hjälp av andningen. Förkylningar o snuva är som bortblåsta ur mitt liv. Det är bara till att humma lite så har man dödat det som kanske skulle ha tagit makten över kroppen.

Jag så tacksam för att jag fått möjligheten att ta del av den här resan. Det är fantastiskt att man kan ställa en fråga och Anders har tid att svara. Jag pratar om medveten andning med alla som är mottagliga.

Tack igen! En gubbe med gubbfart

Göran Pettersson, 60 år, Sörmland

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks