Aldrig har smärtan och ryggskottet gått tillbaka så snabbt som nu!

Aldrig har smärtan och ryggskottet gått tillbaka så snabbt som nu!

Jag brukar med några års mellanrum få ryggskott och det gör ONT. Bestämde mig för att använda Relaxatorn och andningen som smärtlindring för att så snabbt som möjligt bli bättre, och ALDRIG har ryggskottet och smärtan gått tillbaka så snabbt som nu. Jag var mycket bättre redan efter 2-3 dagar vilket annars brukar ta upp till 1-2 veckor. HELT OTROLIGT! När jag hade som mest ont i ryggen andades jag flera gånger om dagen i Relaxatorn, ca 10-15 min 3-4 gånger per dag.

Kunde slappna av mitt i den värsta smärtan

Innan jag steg upp ur sängen (vilket är en pina när man har ryggskott) andades jag med relaxatorn ca 10 min. Kände då att jag var avslappnad. För det man vanligtvis gör vid ryggskott är att spänna hela kroppen så att det inte ska göra ont.

Här tror jag att den stora skillnaden är att jag kunnat slappna av mitt i min värsta smärta. När jag väl tagit mig upp och kommit igång har jag försökt hålla kvar den där avslappnade känslan som infinner sig efter andning med Relaxatorn.

Jag kände att jag kunde promenera ca 15 min med Relaxatorn redan andra dagen fast i väldigt lugn takt.

Otroligt snabb rehabilitering

Sammanfattningsvis; avslappning (medveten andning) i smärta och andas med Relaxatorn innan rörelse (även i sakta gång med Relaxatorn) kunde lindra mitt ryggskott och ge mig en så otroligt snabb rehabilitering.

Några andra positiva resultat av andningsträningen är att när barnen varit förkylda, har jag klarat mig. Jag har också fått en fantastisk energi och en klarhet i huvudet som är svår att beskriva. Och ett mer jämnt humör.

Charlotte Blivik, 42 år, samtals-, stress- och friskvårsterapeut, 5-barnsmamma, Lyckeby

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks