På 4 veckor har jag sovit fler hela nätter än jag gjort sammanlagt på 30 år!

På 4 veckor har jag sovit fler hela nätter än jag gjort sammanlagt på 30 år!

Jag kom i kontakt med Medveten Andning via min mamma som läst en artikel i Hemmets Journal. Kan säga att jag inte hade så stora förväntningar men jag började läsa boken och träna med Relaxatorn. När jag sedan läste om att tejpa munnen vid sömn tänkte jag att det måste vara något för mig. Sedan jag var tjugo år har jag haft stora sömnproblem som bara blivit värre och värre. Jag har sovit konstant med öppen mun och vaknat mellan 5-10 gånger varje natt. På dagarna har jag känt mig utmattad och varit ständigt trött och har fått kämpa mig igenom dagen timme för timme på jobbet.

Sleep Tape har gett mig ett nytt liv

När jag kommit hem från jobbet har jag varit tvungen att vila. Jag orkade sällan något extra på kvällen utan bara det allra nödvändigaste som att handla och laga mat.

Nu har jag provat att tejpa i några veckor och har sovit fler hela nätter än jag gjort på 30 år sammanlagt. Jag behöver inte släpa mig upp på morgonen längre. Jag är så mycket piggare och har mer energi både på jobbet och på kvällarna. Sovtejpen har gett mig ett nytt liv. Stort tack!

Jag har i princip kunnat sluta med mina sömntabletter

Uppdatering december 2013 Nu har det gått ytterligare ett par månader och jag fortsätter att tejpa munnen i princip varje natt. Det är numera väldigt få nätter som jag sover dåligt och de positiva resultaten håller i sig.

Eftersom det är så himla enkelt att tejpa munnen innan jag går och lägger mig så blir tejpningen av. Det känns som att jag sover djupare och att jag får ut mera av sömnen än tidigare. Från att tidigare ha varit nära att gå in i väggen så har jag nu mycket mera ork och energi och många i min omgivning märker skillnad.

Under många år kunde jag inte somna på kvällen utan att ta sömntabletter. Eftersom jag inte gärna vill ta tabletter har jag försökt vid många, många tillfällen att somna utan dem, men utan framgång. Men tack vare tejpen har jag äntligen i princip kunnat sluta med dem. Till min stora glädje är det numera ytterst sällan jag behöver ta någon tablett.

Catarina Johannisson, IT-tekniker, 50 år, Borås

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks