Tjäna pengar genom att hjälpa andra att förbättra sin hälsa och välbefinnande med ANDNINGENS KRAFT

Ansök nu

VARFÖR MEDVETEN ANDNING?

Att hålla sig frisk och förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande är en av de bästa gåvorna du kan ge dig själv eller någon annan. Våra produkter har hjälpt tiotusentals människor över hela världen att förändra sina liv till det bättre – fysiskt, mentalt och känslomässigt, bara genom att förändra sättet de andas på.

 • HÖG KONVERTERING

  Statistiken visar att våra produkter inom Medveten Andning har en mycket hög konvertering, det vill säga många besökare gör ett köp. Speciellt när besökarna rekommenderas av någon de litar på.

 • BRA PRODUKTER

  Alla våra produkter är av hög kvalitet och designade för att förbättra människors hälsa och välbefinnande. Vi har ett flertal kurser där vi lär ut hur Medveten Andning kan förbättra deras liv. Vi har också flera fysiska produkter som hjälper människor att ta sin hälsa till nästa nivå.

 • HÖGA PROVISIONER OCH UTBETALNINGAR

  Genom att bli en affiliate kan du tjäna pengar när du introducerar våra Medveten Andning-produkter till dina följare. Vi betalar ut hela 15% från ett brett utbud av andningsprodukter, från 250:- till 5 000:-.

 • BIDRA TILL EN BÄTTRE VÄRLD

  Våra produkter handlar inte bara om att förbättra din fysiska prestation, fokus, sömn och övergripande hälsa och välbefinnande. De hjälper också till att minska konflikter och återställa inre frid. Denna effekt bidrar till en bättre värld då fred på insidan innebär fred på utsidan.

AFFILIATE-ERSÄTTNING

Vi erbjuder ett brett utbud av andningsprodukter, med priser från 250:- till 5000:-, och vi betalar ut hela 15% i ersättning.

När du introducerar andra till att lära sig om kraften i andetaget ger du dem enkla men effektiva verktyg för att ta ett ökat ansvar för sin hälsa. Att hjälpa andra att hjälpa sig själva får oss att må bra.

Ansök nu

GÅ MED I VÅRT AFFILIATE-NÄTVERK

Genom att bli en affiliate kan du tjäna pengar när du introducerar Medveten Andnings produkter till dina befintliga kunder och följare på din webbplats, blogg eller sociala medieplattformar.