Kontakt

  Namn (krävs)

  Epost (krävs)

  Ämne

  Meddelande

  TELEFONTID

  Måndag-Fredag: 09-16
  Veckoslut: Stängt


  E-POST

  kundservice @ medvetenandning.se


  ADRESS

  Kontor: Hemvärnsgatan 9
  171 54 Solna


  TELEFON

  0733-36 03 09

  Sprid kunskapen vidare

  Om du vill bli en del av vår vision som går ut på att sprida hälsa och harmoni i världen genom att inspirera människor att förbättra sin andning, är du varmt välkommen att bli en del av vårt team. Du kan:

  1. Utbilda dig till Andningsinstruktör

  Över 900 Andningsinstruktörer har utbildats över hela världen. De flesta är från Sverige, Finland, Norge och Danmark, men också från andra delar av världen som USA, England, Kanada, Holland Spanien och Italien. Kursdeltagarna kommer från vitt skilda yrken som psykologer, yoga-terapeuter, läkare, massageterapeuter, kroppsterapeuter, näringsterapeuter, personliga tränare, coacher och samtalsterapeuter. Utbildningen hålls regelbundet och mer information om kursen hittar du här.

  2. Bli återförsäljare

  Vi söker aktivt efter återförsäljare för våra produkter – boken Medveten AndningRelaxator Andningstränare och Sleep Tape. Vänligen fyll i kontakt-formuläret för mer information och ÅF-villkor.

  3. Skriv en kundberättelse

  Många, många av våra kunder har skrivit fantastiska kundberättelser om vad våra produkter och kurser har gjort för dem. Dessa uppriktiga berättelser är väldigt inspirerande för de människor som funderar på om de skall testa Medveten Andning. Vi uppskattar mycket om du vill dela med dig av din erfarenhet, vilket du gör här.

  4. Berätta för dina vänner

  Upplever du att att förbättrade andningsvanor gett en positiv effekt på din hälsa och ditt välbefinnande? Berätta för din, familj, dina vänner och arbetskollegor! Det är ett jättebra sätt att ge dem möjligheten att uppnå liknande resultat.

  HÄR FINNS VI