Yogalärare, mindfulness- och meditationscoach, reiki-healer, andningsinstruktör

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Yogalärare, mindfulness- och meditationscoach, reiki-healer, andningsinstruktör

Om:

Jag hjälper dig att hitta balansen i livet. Var du än är.

För flera år sedan insåg jag att jag levde på ett sätt som inte var hållbart för mig. Stressen tog över och min kropp sa ifrån. Jag levde så mycket i framtiden och tänkte mer på vad som hänt än vad som hände just nu. Det var då jag började ändra mitt sätt att förhålla mig till mig själv och till livet för att hitta balans. 

Det jag har lärt mig under de senaste åren är att kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv och skapa balans. Om du lyssnar och tillåter den att göra det. När jag prioriterade det som i mitt liv som hjälper min kropp att läka och gå mot balans så förändrade mycket. 

Jag fick mer energi, kunde se mer klart vad som är min väg, fick modet att drömma och hittade ett lugn som är med mig i min vardag. Att skapa balans i livet och låta kroppen läka det som behöver läkas är egentligen inget som vi behöver lära oss. För kroppen vet vad som behöver göras. Om vi bara lyssnar på vad kroppen säger till oss.

Av olika anledningar är det lätt att komma i från detta. Vi låter tankarna styra om vad vi borde göra, vad andra gör eller så tappar vi tron på vår egen förmåga. 

Jag vill därför dela med mig av det som hjälpt mig på min resa. Som är med mig än idag. Med mina kunskaper och erfarenheter kring andningen, tillsammans med yogan, meditation, mindfulenss och healing, kan jag hjälpa dig att förbättra din hälsa.

Varmt välkommen!

Kontaktinformation
Adress:
Lillängsvägen 17, 51169, Sätila, Västra Götaland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen