Marcus Hultvall

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Marcus Hultvall

medveten-andning-instruktor-marcus-hultvall
Om:

Jag har ett eget företag som heter ”First responder” och bor i Karlstad.
https://www.facebook.com/firstresponder.karlstad/
https://www.instagram.com/fresponder/
Privat jobbar jag ständigt med att personligen bli en mer medveten och tolerantare människa och har funnit ”Medveten andning” som ett mycket bra hjälpmedel.
Mitt företag bedriver utbildning inom personlig utveckling där egen trygghet och säkerhet är det främsta ämnet såsom självförsvar. Inom det ämnet är förmågan att hantera rädsla och stress en nyckelfaktor och däri är andningen av synnerlig vikt.

Jag vill göra dig tryggare och vårt samhälle mer tolerant, så mitt budskap är att:
”Med ökad självmedvetenhet om egna rädslor, förmågor och den egna omgivningen blir vi tryggare, lugnare och mer tolerant. Vi kan då hantera andra människor vänligare och mer kommunikativt”
Min bakgrund och erfarenhet kommer från 30 år i statlig tjänst, med nationellt och internationellt arbete i konfliktområden med tidvis mycket högt stresspåslag. Jag har nästan lika lång erfarenhet som utövare och senare som instruktör inom den japanska stridskonsten ”Bujinkan” där jag också kom i kontakt med den österländska filosofin runt om sinnet och kroppen. Jag har varit instruktör i 5år och är sedan 8 år utövare i träningsformen CrossFit. Jag har tidigare varit instruktör i militär närkamp, självförsvar och skytte.
Är idag affilierad "Personal Defence Readiness traineer" som en del i SPEAR-system där jag bedriver självförsvarsutbildning.

Jag började för drygt 20 år sedan att medvetet andas och utöva avslappning efter att för andra gången blivit introducerad i ”Psykologisk beredskaps träning”. Det renderade sedan i meditationsträning som jag numera dagligen utför.

Jag ser fram i mot att stötta och inspirera dig i din personliga resa med det jag kan. Men det är du som måste göra det faktiska arbetet och det är du som väljer.
Mail: [email protected]
Telefon: 070-3193339

Kontaktinformation
Adress:
Kasernhöjden 11a, 65339, Värmland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top