Katharina Lindahl Gray

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Katharina Lindahl Gray

medveten-andning-instruktor-katharina-lindahl-gray
Om:

Jag är en dipl. Hälsocoach, cert. massageterapeut och cert. andningsinstruktör som brinner för att hjälpa människor (både i grupp och enskilt), till bättre hälsa och ett skönare, mer harmoniskt liv.

Jag bor i Höga Kusten med man och barn, nära till hav och urskogar. Naturen är min stora inspirationskälla, därav mitt företagsnamn; Sunds Hälsocoaching - Din väg till naturlig hälsa. Det finns många vägar för att uppnå god hälsa och jag arbetar hela tiden med en helhetssyn. Alla delar påverkar varandra, direkt eller  indirekt. Jag jobbar med HHH - Holistisk Hållbar Hälsa och föreläser och coachar människor inom detta koncept. Det handlar om Kost, Avslappning, Rörelse, Mental träning och ANDNING. Det mest naturliga vi gör, är att andas, så varför inte göra det på ett bra sätt som kan leda dig till ett liv med än mer kraft och energi, lugn och harmoni! Hör av dig, så kan vi tillsammans hitta nya vägar, på ditt sätt, efter dina förutsättningar!

Kontaktinformation
Adress:
Sund 124, 87033 Docksta, Västernorrland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen