Johanna Skoglund

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Johanna Skoglund

Om:
  1. Gemenskap/Samhörighet, Förståelse/Lyssna in/inåt, Personligt/Individuellt, Vardagshälsa/Livsstil, Egenvärde/Glädje, Enkelhet/Skonsamt, Rörelseglädje/Hjärta, Vilja/Kunskap är positivt å starkt laddade ord för mig.

Jag står stolt som ensam ägare och driver på egen hand Kom å Hälsa min friskvårdsstudio, sedan starten i maj 2014.
Min egen livsresa hit fram har som för många av er andra inte varit spikrak, utan olika avfarter å påfarter har visat sig, ett antal träd å grenar har fallit ner å lagt sig över min tänkta väg men det är inte bara vad som händer mig på vägen som gör mig till den jag är idag utan vad jag gör å tar för viktiga beslut i nästa steg som visar mig själv att jag kan komma förbi hinder/dilemma/problem som jag ställts å ställs inför, om jag vet, vill, kan å vågar öppna upp mina ögon för lösningar å givetvis vilja, orka å kunna göra jobbet som krävs för att nå dit jag vill i min vardagshälsa. Vi får alla med oss bra å mindre bra erfarenheter på vägen. Jag anser att alla erfarenheter är bra erfarenheter, om vi vet vad vi ska göra med dom å det är så vi utvecklas som individer. Jag är den jag är idag just på grund av mitt bagage, å jag är tacksam å stolt över mig, att jag står här idag å att jag har valt denna väg för att själv inspireras å även inspirera andra till en god möjlig vardagshälsa utifrån sina egna förutsättningar.

Fotboll
Jag är mamma till en tonårsgrabb å jag har bla hela 31 års fotbollserfarenhet i bagaget, både i Göteborg å här i Falkenberg. Jag har som spelare eller tränare känt på dom olika nivåerna, Allsvenskan dam till div 4 dam, junior elit tjejer till breddfotbollen dam, juniorallsvenskan killar, Div 4 herr till breddfotbollen killar. Fotbollen är för mig en sån härlig idrott, den har varit å blivit en del av min livsstil, den har format mig, gett mig kunskap, mod, styrka, erfarenheter, glädje å vänner för livet. Att drivas så mycket av något så roligt å med så mycket gjädje, vilja, smärta, tårar å kärlek år ut å år in är jag tacksam över att jag har fått vara delaktig i. För mig har fotbollen å föreningslivet varit en livsviktig del i mitt liv, den känslan å styrkan vill jag även andra ska få uppleva i sin vardag å i sin livsstil. Den möjligheten, där var å en känner sig sedd, som en viktig del i pusslet, vill jag vi hjälps åt med att bygga upp, för oss alla här, i mysiga lokaler på Kom å Hälsa.
Jag kan, Jag vill, Jag vågar
Hälsa för mig innefattar- allt jag mår bra av! Jag tog mitt beslut 2013, att förverkliga min vision om ett personligt "utbildningsgym" för en hållbar vardagshälsa med ett maxantal på 200 medlemmar. Min affärsidé är nischad både i vatten å på land å är ett fantastiskt komplement å eller en grundsten till dom övriga träningsställena som finns i Falkenberg. Med hårt slit å många arbetstimmar från min sida ser jag att behovet är stort av mitt "utbildningsgym" å jag vågar än idag satsa på mitt koncept fullt ut. Jag väljer även att gå "all in" med att tillhandahålla ett hus, en plats dit man kan komma å vara den man är, där man får växa å blomma ut i sin egen prakt. Med i mitt eget bagage har jag många å breda utbildningar inom ledarskap, friskvård, hälsa, idrott å givetvis utöver dessa lägger jag även in på mitt pluskonto, mina livserfarenheter, min träningsbakgrund å min egen vikt-hälsaresa.

Kontaktinformation
Adress:
Murarevägen 30, 31136 Falkenberg, Halland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen