Jeanette Szymanski

Jeanette Szymanski

medveten-andning-instruktor-jeanette-szymanski
Om:

Jag kom i kontakt med Medveten Andning i Januari 2017. Ganska genast förstod jag vilket viktigt innehåll detta underbara koncept hade, och hur effektiva produkterna var för att optimera vår naturligaste, och kanske mest bortglömda resurs – nämligen våra andetag.

Sen den 1 juli 2017 är jag lands ansvarig för Medveten Andning – Tietoinen hengitys i Finland och jag är väldigt tacksam för samarbetet med VD Anders Olsson.

Mest arbetar jag dock i mitt egna företag Jeanette.fi. Jag föreläser och coachar för både idrottare, företagsledare, barn, par, familjer och alla andra som vill lära sig, att på ett eller annat sätt stärka sin självkänsla, nå mål och prestera på topp i vilket läge eller situation det än gäller. Mycket handlar också om en sund balans mellan dessa båda för att nå bästa, långsiktigaste och sundaste, individuella framgång. Jag jobbar såväl nationellt som internationellt.

Vi är alla så unika och så speciella, och då du inser hur just du kan göra för att nå din fulla potential är något som varje gång ger mig en verklig kick, och jag har förmånen att ofta få se och bevittna det i de människor jag hjälper.

Jag brinner för en helhetshälsa och välmående och vet att med de rätta verktygen och teknikerna kan man nå mycket snabba resultat. Kom och upptäck dem du med!

Mig hittar du på uppgifterna nedan.

Ser framemot att träffa just dig! Varmt välkommen att ta kontakt.

Jeanette

Kontaktinformation
Adress:
Londvägen 3 I 17, 66600 Vörå, Finland

Send message to listing owner

Send message to moderator