Jeanette Lavenant

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Jeanette Lavenant

medveten-andning-instruktor-jeanette-lavenant
Om:

Andetaget har vi med oss hela livet, medvetet eller omedvetet. Medveten andning är ett oerhört kraftfullt verktyg för att uppnå helhethälsa, balans och välmående. Omedveten och ytlig, stressad andning kan det orsaka hälsoproblem. Andningen är en central del i yoga. Jag håller kurser i både Medveten andning separat eller som en integrerad del i yogakurser.

Efter ca 15 år i Telecombranchen som bl.a. Key Account Manager, Global Account Manager och Channel Sales Manager Nordics för internationella företag fick jag 2010 diagnosen Narkolepsi. Jag valde då att utbilda mig till yogalärare som är ett fantastiskt redskap för helhetshälsa. Idag undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, Coreyoga och Hatha Yoga. Då rätt kost är en viktig del av yoga samt förbättrat Narkolepsin avsevärt äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga, Medveten andning, hälsovägledning och individuell Yogaterapi.

Kontaktinformation
Adress:
Strandvägen 7, 17961 Stockholm, Stockholm, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 30 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top