Ivannia Ortiz

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Ivannia Ortiz

Om:

Små förändringar - Stora hälsovinster

Mitt namn är Ivannia och mitt stora intresse är kost och hälsa. Med åren har jag lärt mig att allt hänger ihop, vilket gör att jag tittar på helheten. Detta har lett till att jag har utbildat mig inom olika områden inom kost och hälsa, bland annat som Andningsinstruktör.

Det är intressant och glädjande att se när små förändringar kan påverka, inte bara ett system i kroppen, utan flera system som kommer i balans och personen får stora hälsovinster.

Det är så att det sista vi tänker på angående vår välbefinnande och hälsa är andningen. Den är vår ankare och genom att fokusera på hur vi andas, kan vi faktiskt reglera flera system i vår kropp, så att vi kan må bättre.

Vad kan jag göra för dig?

Hälsan är något som många av oss tar för givet - tills vi blir sjuka. Då börjar vi tänka på innebörden av att ha en bra hälsa och funderar på hur man kan optimera sin livsstil och hälsa.

Frågan är, var börjar man? Hur gör man utan att det blir ett stressmoment till i livet. Det är här jag kommer in i bilden. Jag hjälper dig att hitta den balansen som du behöver just nu. Mina kunskaper anpassar jag utifrån vad du vill och behöver.

Välkommen

 

 

Kontaktinformation
Adress:
Åkers Krutbruk 1, 64750, Åkers Styckebruk, Södermanland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen