Ingela Allansson

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Ingela Allansson

medveten-andning-instruktor-ingela-allansson
Om:

Egen företagare som arbetar med friskvård och kompetensutveckling för person och team. Gick andningsinstruktörskursen 2013 i Göteborg och har sedan dess, genom privata konsultationer, kurser och föreläsningar, hjälpt till att sprida detta så viktiga och användbara koncept som Anders format.

Jag är utbildad inom fler områden och har arbetat med människor och djur sedan -70 talet. Jag har ett brinnande intresse för allt levande. I mycket unga år började jag studera människor och djurs beteende. Jag har alltid fascinerats av den kraft som finns inom allt levande och redan som barn fann jag kraften inom mig själv. En del av den kraften var andningen men det skulle ta mig ända till vuxen ålder innan jag förstod andningens fulla kraft och det har jag bland annat Anders Olsson att tacka för.

Jag vågar idag påstå att Anders har rätt i att "Andningen är grunden för Hälsa, Energi och Harmoni".

Jag arbetar mest i Skaraborg med omnejd. Kan självklart åka längre sträckor ifall någon önskar det.

Kontaktinformation
Adress:
Helenius gata 48 A, 541 44 Skövde, Västra Götaland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 30 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top