Eva Svinghammar

Eva Svinghammar

medveten-andning-instruktor-eva-svinghammar
Om:

Eva Svinghammar, Huddinge

Jag utbildade mig till Andningsinstruktör 2012 och har både kurser/föreläsningar för grupper och enskilda konsultationer. Både boken Medveten andning (en riktig hälsobibel) och andningsverktyget Relaxatorn kan du köpa hos mig.

Jag är även utbildad  Massageterapeut, Medicinsk yogaterapeut/lärare och Barnyogaledare

I min verksamhet använder jag mig också mycket av eteriska oljor av, även dessa kan användas för att  underlätta andningen.

Min utbildning till Andningsinstruktör ledde vidare till att bli Mediyogainstruktör där andningen går som en röd tråd genom hela passet. Jag håller grupper Mediyoga via ABF sedan flera år i Huddinge, men även privatlektioner på min praktik.

Min instruktörsutbildning i Mediyoga (Medicinsk yoga) ledde sedan till en vidareutbildning till att bli Terapeut och lärare i Mediyoga och nu håller jag även enskilda terapissessioner.

Att hjälpa människor att hitta en bra andning, och vägleda i de hälsovinster – framförallt genom att motverka stress, som en funktionell medveten andning ger, är något jag brinner för, och som genomsyrar alla delar i min friskvårdsverksamhet.

Läs mer på min hemsida nyabanor.se

För kontakt och frågor är du varmt välkommen att nå mig via:

[email protected]

Tel 070 490 72 52

Nya banor – massage, friskvård och yoga

Lilla Björnvägen 4

141 44 Huddinge

Kontaktinformation
Adress:
Lilla Björnvägen 4, 141 44 Huddinge, Stockholm, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator