Carina Rångeby

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Carina Rångeby

medveten-andning-instruktor-carina-rangeby
Om:

Jag arbetar som konsulterande Företagssköterska, på ett stort, svenskt familjeföretag och de kunskaper jag har efter instruktörsutbildningen använder jag dagligen i mitt arbete vid samtal med människorna jag möter.

För företaget jag arbetar, är det av allra största vikt att hålla låg frånvaro bland personalen och att motverka sjukdom och öka välmåendet och trivseln på arbetsplatser.

Jag håller även korta föreläsningar för mindre grupper, för att öka medvetenheten om andningens betydelse och förklara hur detta med andning påverkar och hur enkelt varje person kan förbättra sin hälsa, samt förebygga ohälsa, orka mer, hantera stress, träna effektivare etc. Dessa föreläsningar är alltid lika uppskattade och för alla en aha-upplevelse.

Nu planerar jag att köra korta föreläsningar på de avdelningar där man arbetar i ett öppet landskap i en miljö som kan vara ganska stressande, mycket prat i telefoner. Syftet med föreläsningarna är att ge verktyg för alla, för att kunna ta korta pauser med medveten andning, inför jobbiga samtal använda medveten andning och förhoppningsvis lindra virusspridning på avdelningen och inte minst så skall vi införa hummandet som ett naturligt inslag på avdelningen. :-)

Kontaktinformation
Adress:
FLAKEBERG, Svanegården 6, 467 94 Grästorp, Västra Götaland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen