Carina Ekelius

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Carina Ekelius

medveten-andning-instruktor-carina-ekelius
Om:

Carina Ekelius

Cert PI Kost- & Hälsocoach inom Funktionsmedicin samt Andningsinstruktör.
Med kunskap och stöd kring hälsa ökar möjligheten att kunna leva livet fullt ut - friskare och gladare, full av energi.

Jag vill genom inspiration, kunskap och coaching skapa ett intresse och egenansvar kring hälsa. Genom individualiserade livsstilsförändringar som baseras på funktions- och evolutionsmedicin kan kroppens funktioner balanseras, normaliseras och optimeras.

Nutrivity började med min fascination för hur den mat vi äter påverkar vår hälsa och genom min utbildning till Cert PI Kost- och Hälsocoach inom Funktionsmedicin fick jag också den vetenskapliga biokemiska kopplingen mellan hela vår livsstil och hälsa. Under 2019 vidareutbildar jag mig till Cert. PI Funktionsmedicinsk terapeut för att ytterligare kunna stödja mina klienters läkande förmågor.

Jag ingår i PIL-mottagningen som är en sammanslutning av yrkesutövare inom Kost- och Hälsocoaching och funktionsmedicin utbildade av Paleo Institute och som jobbar med information, coachning och livsstilsbehandling på funktionsmedicinska grunder vid såväl sjukdom, förebyggande vård som för mental och fysisk optimering.

Under 2018 utbildade jag mig till Andningsinstruktör och utbildningen via Medveten Andning och min utbildning till Kost- och Hälsocoach går helt hand i hand. Det handlar om vetenskap, beprövad erfarenhet och mycket sunt förnuft. Andningen är viktig för alla aspekter av våra liv – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Att bli medveten är grundläggande för all förändring tillsammans med nyfikenhet och ett öppet sinne.

Bakgrund
Jag bor och verkar i Höllviken, som ligger mellan Malmö och Trelleborg i Skåne, och är i grunden Civilingenjör i Teknisk Fysik och har under 20 år jobbat med projektledning inom verksamhetsutveckling / IT inom olika större företag med att leda och coacha i stora förändringsprojekt.

För bokning eller frågor kring t ex coaching eller rådgivning, läs mer på www.nutrivity.se eller maila mig - [email protected].

Det går också bra att boka en av mina tjänster direkt via mitt bokningssystem på PIL-mottagningen - PIL-mottagningen/Carina Ekelius

Jag erbjuder idag tjänsterna;

Kontaktinformation
Adress:
Karlsrovägen 35, 23637 Höllviken, Skåne, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen