Berit Karlsson

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Berit Karlsson

medveten-andning-instruktor-berit-karlsson
Om:

Jag jobbar som coach (certifierad enl. ICF) och har stresshantering som främsta inriktning. I mitt arbete utgår jag från ett helhetstänk, där hela din livssituation påverkar hur du mår och andningen är ett av de verktyg jag använder. Med hjälp av andningen kan du lättare hitta ett lugn i vardagen.

Det är alltid du och hur du mår som står i fokus tillsammans med det du vill förändra. Det krävs vilja och engagemang för att göra en livsstilsförändring, men det du får med dig är en bättre hälsa och flera olika verktyg för att kunna fortsätta ta hand om dig själv.

Övriga utbildningar inom t.ex. friskvård, mental träning, hormoner och kost/överätande samt näring ger en bra grund för att du ska få med dig bra och enkla verktyg för att må bättre.

Jag har mitt mötesrum i Vara, men jobbar digitalt via t.ex. Skype och Zoom så du kan bo var som helst bara du har tillgång till internet.

Kurser och föreläsningar för mindre grupper ordnas enligt överenskommelse.

Vill du göra en förändring, eller behöver hjälp för att uppnå ett mål/klara av en utmaning så tveka inte att höra av dig. Du får en coach som är engagerad, närvarande och har kunskap och erfarenhet inom många områden. :)

Kontaktinformation
Adress:
Barnegatan 4, 534 30 VARA, Västra Götaland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen