Mental tränare, projektledare och mentor. Med compassion i företaget Prima Synapser

Instruktör Medveten AndningÖver 1 200 Andningsinstruktörer har utbildats sedan den första kusen hölls våren 2011. Här kan du söka bland dem som valt att lista sig här på hemsidan, för närvarande närmare 80 personer.


Mental tränare, projektledare och mentor. Med compassion i företaget Prima Synapser

Om:

Går det att träna sin hjärna för att må bra och prestera bra? Jag driver företaget Prima Synapser som stödjer din hjärna, och många andra, att i yrkeslivet fungera optimalt för vardagens olika utmaningar.

Mental träning, inklusive andningsträning, är sedan länge väl använt inom elitidrott och elitprestation. Nu upptäcker allt fler hur det också kan vara väldigt användbart för de flesta i den vanliga vardagen. Jobba med din hjärna och hjälp den med kloka insikter, kunskaper och verktyg. Så lyckas du bättre med det som är viktigt för dig.

År 2015 grundade jag tillsammans med Caroline Spännar verksamheten Mindworkout. Vi byggde på Europas ledande mentala gym för kloka arbetsgivare och smarta medarbetare. Fem år senare insåg jag att min vardag hade blivit för mycket administration, strategiska frågor och bolagsbyggande. Jag saknade den nära personliga kontakten med alla som var nyfikna på mental träning. Så jag valde att kliva ur det gymmet för att istället arbeta fristående som en samarbetspartner.

 

Kontaktinformation
Adress:
Ole Måns gata 3, 42167 V Frölunda, Västra Götaland, Sverige

Send message to listing owner

Send message to moderator

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen