Sverige Springer-podden: Medveten Andning – Tipsen som gör skillnad

Jag har blivit intervjuad i Sverige Springer-podden av Beatrice Sjöberg Magnusson och Isa Galvan. I Sverige Springer-teamet ingår också fd TV4-profilen Andreas Odén och idrottsprofilerna Bianca Salming, Anna Haag och Emil Jönsson. Förutom att vara en del i teamet driver Beatrice också företaget Soyoga. “Jag är utbildad yogalärare och genom yogan får du både styrka, rörlighet och ett lugnare sinne. Yoga handlar absolut inte om vighet, utan eftersträvar samspel mellan din fysiska kropp och ditt sinne. Helt utan prestation! Yoga är till för alla och det kan verkligen hjälpa dig på så många plan. Både mot värk, spänningar och inre stress och oro. Dessutom får du lära dig att andas på ett sätt som har massor av fördelar.

I samband med intervjun så påbörjade Isa Galvan och Bianca Salming 28-dagars andningsträning. Bianca är positivt överraskad och säger “Med tejpad mun sover jag jättegott! När jag är medveten om min andning känner jag mig mer fokuserad och avslappnad.”

Image

Medveten Andning – Tipsen som gör skillnad

Vårt podcast-avsnitt beskriver Bea såhär:

Anders kom in i Beas liv för flera år sedan och hjälpte Bea med något som förändrat hennes liv – hur man ska andas. Hör Anders berätta om de positiva effekterna av ett medvetet andetag och näsandning. Hur kan man minska sin ångest? Undvika att bli sjuk? Utvecklas som atlet? Återhämta dig snabbare efter ett pass? Sluta snarka – både för din skull och familjens skull – men hjälp av att tejpa munnen och utveckla din näsandning? Detta och mycket mer ger Anders dig svaret på i denna podd.

Lyssna på intervjun

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen