Anders springer en halvmara med förtejpad mun

Inslag i Sveriges Radio P4 juni 2012. Anders Olsson från Jämjö springer imorgon ett halvt maraton – med förtejpad mun! – Att bara andas genom näsan gör att du återhämtar dig mycket snabbare efter loppet, säger Anders.

https://sverigesradio.se/sida/embed?type=publication&id=5172978

Lyssna mer

“Möter nog en och annan förvånad blick” (8:22 min)


Inslag i Sveriges Radio P4 april 2012. Andningsinstruktör Anders Olsson har tagit fram en Relaxator som ska förbättra andningen. – Vi försöker förändra många delar av våra liv, det kan handla om mat, träning och annat men vi glömmer andningen, menar Anders.

https://sverigesradio.se/sida/embed?type=publication&id=5079558

Är Medveten Andning något för dig?

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen