Podcast: Optimera din andning

Anders Olsson Media Leave a Comment

Benny Ottosson intervjuar Anders Olsson i sin podcast Feel good & Have fun. Intervjun är på ca en halvtimme. Benny har ett stort intresse för hälsa, träning, personlig utveckling, kost och andra saker som får oss att må bra och utvecklas. Så här presenterar Benny intervjun:

Optimera din andning

Sömnproblem, stressad, högt blodtryck, ofta tätt i näsan? Dagens avsnitt handlar om andningen som ett verktyg i vårt hälsoarbete. Jag pratar med Anders Olsson, Medveten Andning. Vi pratar om bra och dåliga andningsvanor och vad de kan resultera i. Anders berättar vidare om spännande saker som att förbättra sömnen genom att sova med tejp över munnen (!), träna med munnen stängd och övningar i att få en lugnare och djupare andning. Vilket då har bevisat positiva effekter på vår hälsa.

Du får Anders bästa tips på hur du kan börja förbättra din andning och må bättre. Vidare får du höra hur jag själv kunnat komma ner i ett djupare lugn med andningsövningar, hur jag sänkt min puls under träning genom att andas genom näsan och mycket annat.

Mycket nöje!
Benny Ottosson

Lyssna på intervjun

Lyssna på intervjun direkt på iTunes (avsnitt #10 – Optimera din andning)