Hälsosnack Podcast: Andetagets makt över hälsan

Lotta Lagerqvist och Victoria Carinci intervjuar Anders Olsson i deras podcast hälsosnack. Intervjun är på ca en timme. Lotta och Victoria är hälsocoacher och syftet med Hälsosnack är att inspirera till ett hälsosammare och härligare liv. Podden handlar om allt det som påverkar vårt välbefinnande. I stort och smått. Ofta ur ett holistiskt perspektiv. Ibland med en dos andlighet. Alltid med stor nyfikenhet! Så här presenterar de intervjun:

Andetagets makt över hälsan

I detta avsnitt pratar vi andning med Anders Olsson, grundare av Medveten Andning, som har grottat ned sig ordentligt i hur andningen påverkar vår hälsa och vårt välbefinnande. Anders berättar hur man får bättre uthållighet, fettförbränning och välmående genom att andas rätt, och vi får lära oss knepen för en bättre andning.

Lyssna på intervjun

Lyssna på intervjun direkt på iTunes (avsnitt #13)

Är Medveten Andning något för dig?

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen