Dagens Industri: Entreprenören som missionerar för bättre andning

Han har sprungit en halvmara med silvertejp över munnen och sover varje natt med tejpad mun. Anders Olsson är entreprenören och forskaren som missionerar för bättre andning. Så inleder Annika Hellner sin artikel i Dagens Industri från den 13:e januari 2018.

Artikeln är på hela fyra sidor och i samband med intervjun spelade vi även in en video. Du kan läsa artikeln på Dagens Industri’s hemsida. Om du vill kommentera och dela videon på facebook och även säga något om din erfarenhet av Medveten Andning blir vi mycket glada 🙂 Klicka på kommentarer och/eller dela under videon nedan.

Video Dagens Industri

Andningsexpertens råd: Så andas du rätt

Entreprenören och forskaren Anders Olsson sover med igentejpad mun. Nej, han är inte galen – han är bara medveten om hur viktigt det är att andas rätt. Här är hans råd för hur vi kan må bättre genom att andas bättre. Det börjar med näsan.

Publicerat av Dagens industri den 12 januari 2018

Artikel Dagens Industri

Är Medveten Andning något för dig?

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen