Almanova: Våra tankar, känslor och kropp surfar på andetaget

Medveten Andning blev nyligen uppmärksammat i en fin artikel i Almanova. Det märktes direkt under intervjun med Anna Bohlmark, chefredaktör på tidningen, att hon jobbat som hälsojournalist i många år. Kunnig, nyfiken och vetgirig. Anna grundade tidskriften för fyra år sedan och idag har den över 2000 prenumeranter. Namnet Alma Nova kommer från Alma själen och Nova nya. Den nya själen.

Med Annas egna ord låter det såhär: AlmaNova är tidskriften som bygger broar mellan vetenskap, andlighet och hälsa. AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd. Vi ser på människan utifrån ett holistiskt perspektiv, där varje person är sin unika individ, utifrån flera nivåer. Människan är inte enbart en biologisk, fysisk varelse. Hon bär på medvetenhet, andlighet, känslor, energier och känsliga sinnen.

Människan är en komplex varelse i en än mer mångfacetterad värld. Vi behöver tänka om vad gäller hälsan. Vi behöver ta med själen in i detta helhetstänk.

Varför en artikel om andning?

Anna menar att – En av nyckelaspekterna kring hälsa är andning. När man tittar på varför både yoga, qi gong, meditation samt dans och träning i olika former har en sådan välgörande effekt på vår hälsa så finns en gemensam faktor – andningen. Då vi på AlmaNova ville lyfta hur viktig andningen är för vår hälsa fann vi att Anders Olsson var den svensk som utmärkte sig lite extra.

Han hade ägnat tio år av sitt liv på att forska om andning, skrivit en omfattande detaljrik bok på ämnet samt hade en egen personlig berättelse att förmedla. Här hade vi en eldsjäl som verkligen påverkat tusentals människor att sätta sig i förarsätet och ta ansvar för sin egen hälsa genom enkla redskap och värdefull kunskap. En människa som brinner för sin passion – är sådana människor som vi på AlmaNova gärna lyfter lite extra mycket.

AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd. Medveten Andning är därför ett naturligt val som har en nyckelroll för att bidra till att forma människor som gör Medvetna Naturliga val för Hälsan.

Ett utdrag ur artikeln hittar du nedan. Om du vill läsa hela artikeln och andra intressanta artiklar kan du prenumerera på Almanova här >>

Utdrag artikel om Medveten Andning i Almanova

Image

Om du vill läsa hela artikeln och andra intressanta artiklar kan du prenumerera på Almanova här >>

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen