Almanova: Våra tankar, känslor och kropp surfar på andetaget

Anders Olsson Media Leave a Comment

Medveten Andning blev nyligen uppmärksammat i en fin artikel i Almanova. Det märktes direkt under intervjun med Anna Bohlmark, chefredaktör på tidningen, att hon jobbat som hälsojournalist i många år. Kunnig, nyfiken och vetgirig. Anna grundade tidskriften för fyra år sedan och idag har den över 2000 prenumeranter. Namnet Alma Nova kommer från Alma själen och Nova nya. Den nya själen.

Med Annas egna ord låter det såhär: AlmaNova är tidskriften som bygger broar mellan vetenskap, andlighet och hälsa. AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd. Vi ser på människan utifrån ett holistiskt perspektiv, där varje person är sin unika individ, utifrån flera nivåer. Människan är inte enbart en biologisk, fysisk varelse. Hon bär på medvetenhet, andlighet, känslor, energier och känsliga sinnen.

Människan är en komplex varelse i en än mer mångfacetterad värld. Vi behöver tänka om vad gäller hälsan. Vi behöver ta med själen in i detta helhetstänk.

Varför en artikel

om andning?

Anna menar att - En av nyckelaspekterna kring hälsa är andning. När man tittar på varför både yoga, qi gong, meditation samt dans och träning i olika former har en sådan välgörande effekt på vår hälsa så finns en gemensam faktor - andningen. Då vi på AlmaNova ville lyfta hur viktig andningen är för vår hälsa fann vi att Anders Olsson var den svensk som utmärkte sig lite extra.

Han hade ägnat tio år av sitt liv på att forska om andning, skrivit en omfattande detaljrik bok på ämnet samt hade en egen personlig berättelse att förmedla. Här hade vi en eldsjäl som verkligen påverkat tusentals människor att sätta sig i förarsätet och ta ansvar för sin egen hälsa genom enkla redskap och värdefull kunskap. En människa som brinner för sin passion - är sådana människor som vi på AlmaNova gärna lyfter lite extra mycket.

AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd. Medveten Andning är därför ett naturligt val som har en nyckelroll för att bidra till att forma människor som gör Medvetna Naturliga val för Hälsan.

Ett utdrag ur artikeln hittar du nedan. Om du vill läsa hela artikeln och andra intressanta artiklar kan du prenumerera på Almanova här >>

Utdrag artikel om Medveten Andning i Almanova

Image

Om du vill läsa hela artikeln och andra intressanta artiklar kan du prenumerera på Almanova här >>

Dela gärna denna sida