4Health Podcast: Följ med på en resa i Medveten Andning

Anna Sparre intervjuar Anders Olsson i hennes podcast 4Health. Anna Sparre är licensierad kostrådgivare, civilingenjör och personlig tränare, med en bakgrund inom idrott på professionell nivå. 4Health är en podcast om hälsa och hur kroppen fungerar med mottot God väg till hälsa, vilket innebär att lära sig leva och njuta på rätt sätt. Intervjun är på ca en timme och så här presenterar Anna intervjun:

Följ med på en resa i Medveten Andning

Andningsexperten Anders Olsson tar dig med på en resa i MEDVETEN ANDNING. Lär dig andas bättre och förbättra din SÖMN, ENERGI, minska SÖTSUG, bli av med VÄRK och mycket, mycket mer!

Du anar kanske inte hur stor påverkan andningen har på din hälsa – det är helt otroligt! Anders berättar om vanliga fel och förklarar här hur du kan andas bättre – och hur det då fungerar i kroppen med spännande effekter på allt från syre, koldioxid, kväveoxid och cellenergi, till blodtryck och stress.

Och så kommer Anders med några relativt kontroversiella sömntips 🙂

Lyssna på intervjun

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top