Tejpad mun på natten rätade ut min framtand!

I november förra året gick jag en andningskurs och sedan dess har jag tejpat munnen i stort sett varje natt. Förutom att min sömn har förbättrats så har också tanden precis bredvid framtanden i överkäken rätats ut! Tanden var jättesned tidigare och jag har inte riktigt velat le för att den ser så konstig ut. Men nu har tanden vridit till sig, vilket troligtvis beror på muntejpningen.

Det går också hand i hand med vad jag fick lära mig på kursen – att tunga och läppar är kraftfulla muskler som har en stor påverkan på tändernas placering. Numera tejpar hela familjen munnen på natten, både min sambo och mina tre barn som är 7, 9 och 11 år.

Väldigt skönt att andas genom näsan när jag joggar

Jag tränar också en del löpning, 5-6 mil/vecka, och försöker att i ökad utsträckning andas genom näsan. Det känns väldigt skönt att andas genom näsan, men än så länge klarar jag det inte riktigt när jag springer snabbt.

Jag märker dock tydligt att när jag springer snabbt och flåsar och andas genom munnen, och tar några andetag genom näsan – så blir jag lugn och får samtidigt en kick och känner att jag orkar litet till.

– Veronica Ingemarsson, 35 år, Rödeby

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen