Andningsträningen är som ett mirakel efter 20 år av svåra hälsoproblem

Det är 20 år sedan jag fick diagnosen fibromyalgi. För 13 år sedan blev jag sjukskriven för utbrändhet och sedermera förtidspensionerad. Under alla dessa år har jag haft en stark inre stress, låg energi, mycket värk, spända muskler, svårt att sova och en mage som varit i olag. För 2½ månader sedan kom jag i kontakt med Medveten Andning. Jag mår så mycket bättre sedan jag börjat andas in och ut genom näsan och dagligen tränar med Relaxatorn. Det känns som att ett mirakel har skett!!

I relation till min långa sjukskrivning är ju dessa 2½ månader en väldigt kort tid och jag är väl medveten om att det kan komma bakslag på min resa mot bättre hälsa. Men förhoppningsvis kan min berättelse inspirera andra människor i samma situation.

Min inre stress är borta

Min inre stress, som jag levt med under ca 15 år, är borta och mitt liv är nu fyllt av harmoni och mer energi. Jag längtar till att gå och lägga mig, då jag tejpar munnen med Sleep Tape. Jag vilar då i trygghet att jag näsandas och får läkning i min kropp.

Jag vaknar tidigare på morgonen än förut och känner mig mer utvilad. Jag använder Relaxatorn flera timmar om dagen – när jag lagar mat, är ute i trädgårn, stryker, kör bil m.m. Det finns inget måste utan bara en längtan.

När min oroliga mage gör sig påmind blir det gaser i tjocktarmen och den blir uppblåst med smärtor. Då använder jag mig av bland annat bikarbonat, 2 kryddmått i 2 dl vatten till maten. Det funkar jättebra och hjälper magen att bli i balans.

Jag har mycket mer energi

Min promenad-runda går jag ungefär 4 gånger per vecka och det tar ungefär en timme. Tidigare behövde jag stanna flera gånger för att vila, men det behöver jag inte längre. Min nyfunna energi gör att jag orkar hela rundan utan problem.

Jag vill tacka dig Anders för att du skrivit en otroligt bra bok om hur andningen påverkar våra kroppar. Den är så informativ och lättläst. Jag hoppas att många skall läsa den och bli motiverade till att börja med Medveten andning.

Alla vet ju att andningen är livsviktig, men kvaliteten på andningen är ju helt avgörande för vår hälsa. Det har jag lärt mig nu och fått erfara. TACK! TACK!

Uppdatering April 2015: Det går inte en dag utan att jag använder Relaxatorn. Jag har till min stora glädje upptäckt att jag inte är lika beroende av den, för min andning har förbättrats.

– Ulla Knape, 66 år, Göteborg

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen