Svåra magsmärtor försvann på 10 minuter med Relaxatorn

Jag var tvungen att gå igenom en procedur som var smått obekväm och med min överdrivna rädsla för smärta samt ingreppet i sig så låg jag med andan i halsen och spänd som en fiolsträng under tiden, trots läkarens råd om att slappna av. Det gjorde ont och jag blev yr i huvudet av att inte andas ordentligt. Vid andra ingreppet tog jag med min Relaxator och hade en helt annan upplevelse!

Relaxatorn fick mig att fokusera på andningen och därav kunde jag slappna av. Att slippa oron och stressen över att det skulle göra ont räckte för att obehaget blev minimalt denna gång.

Smärtan försvann helt inom 10 minuter

Vid ett annat tillfälle och på dag två med en jobbig magkatarr fick jag för mig att prova min Relaxator. Magsmärtorna gjorde att jag inte ens kunde stå rakt. Jag blev helt förbluffad över hur snabbt smärtan lindrades och helt försvann inom 10 minuter.

Så fort smärtan kom krypande stoppade jag in Relaxatorn i munnen igen och än en gång minskade smärtan. Jag kunde knappt tro det var sant då jag natten innan legat och vridit mig i smärtor utan att veta att min hjälp hängde på en dörrknopp i köket!

Det är helt fantastisk hur den smälter bort kramperna bara efter en liten stund jag andas genom den. Måste erkänna att jag inte använt den flitigt alls men när en magkatarr-smärta som denna dyker upp så är min relaxator guld värd!!!

Nu är jag helt övertygad att Relaxatorn borde finnas i alla hem och att den till mig troligtvis kommer att bli en “mycket god vän” 🙂

– Tina O’Malley, 45, Chicago, USA

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen