Ingen bihåleinflammation eller lunginflammation mer och hejdå till stress

Jag upplever att Medveten Andning har hjälpt och hjälper mig mycket. I juni började jag tejpa munnen på natten och upplevde att jag blev piggare och klarare i knoppen. Efter 2 veckor fick jag utrensning, en rejäl bihåleinflammation. Bihåleinflammation har jag haft från och till i många år men så här kraftigt hade jag inte haft på 6-7 år. Det var kroppen som gjorde sig av med gammalt skräp och jag har inte haft bihåleinflammation sedan dess, vilket är 8 månader sedan.

Jag hade ofta lunginflammation förut, men det har jag inte heller längre tack vare Medveten Andning och homeopatiskt läkemedel. Det är ju också så att kroppen tillgodogör sig preparat mer optimalt när man har ett mer normalt ph-värde i kroppen, vilket Medveten Andning hjälper till med.

Jag har haft lätt för att bli stressad, här är Relaxatorn min bästa vän för att motverka stress. Jag känner mig lugn och fokuserad när jag använder Relaxatorn regelbundet varje dag. Om jag inte använder Relaxatorn blir jag mycket mer lättstressad, det är bevis nog på hur effektiv den är! Jag brukar också förebygga situationer där jag brukar bli stressad eller nervös med att använda Relaxatorn.

Koncentrationen förbättras med Relaxatorn

Jag tycker det är lättast att använda Relaxatorn till vissa sysslor så att det verkligen blir av att jag använder den, då blir det en vana. Tex. när jag kör bil eller tittar på tv. När jag koncentrerar mig märker jag att jag ännu håller andan och då är Relaxatorn toppen att använda eftersom andningsuppehåll försämrar koncentrationen. Jag märker tydligt att koncentrationen förbättras av Relaxatorn, tankarna blir klarare. Relaxatorn och Medveten Andning ger mig mer energi!

Det är verkligen en livslång träning med Medveten Andning. Jag övertygad om att Medveten Andning är grundläggande för att återfå och för att bevara en god hälsa. Jag använder och kommer att fortsätta använda mig av Medveten Andning, det är något jag varmt rekommenderar andra att också göra.

Läs också berättelsen om Therese’ dotter Lisa – Käke på plats och ingen tandställning tack vare sovtejpen

Uppdatering mars 2015. Ingen bihåleinflammation, ingen lunginflammation, ingen täppt näsa överhuvudtaget sedan jag började med Medveten Andning för snart 2 år sedan 🙂 Det är fantastiskt vilken skillnad det gör. Och min dotter Lisa behöver ingen tandställning.

– Therese Karlsson, 38 år, Nova Hälsa, Gnosjö

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen