Äntligen en vinter utan penicillin, lunginflammation eller sjukhusvistelser

Jag vill bara tacka för andningskursen i går. Jag känner mig väldigt inspirerad att fortsätta att fokusera på min andning. Jag sitter i skrivandets stund med Relaxatorn i munnen, och det känns behagligt 🙂 Jag har haft problem med lunginflammationer/svår bronkit varje vinter i snart 10 år samt många lättare förkylningar varje höst vinter. Läkarna har kliat sig i huvudet för att försöka förstå varför jag blir så sjuk; jag har träffat specialister, ätit mängder med kortison och penicillin genom åren.

Jag har varit inlagd flera gånger med lunginflammation och har då varit i väldigt dåligt skick. Jag har varit mycket sjukskriven, hostat så jag kräkts, ja elände, elände.

Jag är fullkomligt livrädd att bli förkyld under vintern, för varje år blir det en eller ett par vändor med bronkit eller lunginflammation. Jag har hostat sönder revben, fått penicillin i dropp osv, varit förtvivlad pga detta jobbiga varje vinter.

Mitt immunförsvar är kanske inte det bästa. Jag har astma men känner endast av den när jag är förkyld. Under vår och sommar är jag frisk som en nötkärna. Jag säger bara…skulle jag få EN vinter utan besvär med bronkit eller lunginflammation så skulle jag vara lycklig i 10 🙂

Inte en enda dos astma- eller kortisonspray

Uppdatering – mars 2012 Nu har jag under ett års tid tejpat min mun på natten och använt Relaxatorn regelbundet samt varit mera medveten om min andning, det är allt…I år har jag för första gången på många år klarat mig från kortison, penicillinkurer och till och med vistelser på sjukhus.

För mig är detta en seger och en oerhörd lättnad!! Förra vintern var jag sjukskriven minst 1½ månad, denna vinter endast 3-4 dagar. Jag vill tillägga att jag inte tagit en enda dos astmaspray eller kortisonspray under detta år, trots förkylningar!!! Tack!!!!

Läs gärna också artikeln från tidningen Allas – Tre små ord förändrade hela Therese liv

– Therese Johansson, 34 år, socionom, Falun

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen