Sänkt stressnivå i vardagen och snabbare återhämtning vid träning

Sedan jag gick kursen i Medveten Andning förra våren har jag tänkt på min andning varje dag. Andningen är ett fantastiskt hjälpmedel och jag har haft nytta av en förbättrad andning både vid träning och i vardag. Jag har tränat i hela mitt liv och sedan kursen andas jag genom näsan hela tiden när jag tränar. Med näsandning känns löpningen inte längre lika ansträngande. Andningen är mycket lugnare. Jag blir inte heller lika andfådd som tidigare och återhämtar mig snabbare.

När jag andas genom näsan vid träning känns det som att jag kan få mer effekt av träningen med mindre ansträngning.

Sänkt min stressnivå i vardagen

En förbättrad andning har också gjort skillnad i min vardag då det har hjälpt mig sänka min stressnivå. Mitt ökade inre lugn gör att saker blir klarare och jag kan vara mer i nuet och fokusera på det jag håller på med på ett annat sätt.

– Shirin Djavidi, 40 år, Stockholm, journalist på Aftonbladet viktklubb och författare till boken Träna dig 10 år yngre

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top