Relaxatorn räddar mig när jag jobbar otroligt mycket

Anders Olsson har introducerat mig till en helt ny syn på andning. Han har fått mig att inse den stora betydelsen av att INTE andas genom munnen och har uppmuntrat mig att träna min andning med ett andningsmotstånd, Relaxatorn. Jag har också sovit ett par månader med tejpad mun för att det direkt gjorde stor skillnad på energinivån. Numera gör jag det ibland, när jag känner att det behövs.

Jag är verkligen glad för andningsmotståndet Relaxator – för det räddar mig när jag jobbar otroligt mycket och speciellt under kvällsarbete. Jag har en tendens att “glömma” att andas då, och det gör mig förstås trött och ger sämre sömn.

Testa du också

Att glömma bort att andas har gett överandning på natten som kompensation, vilket jag slipper med en till två timmar med andningsmotståndet på dagen. Det är grymt bra och jag rekommenderar alla att pröva det för att se vad det gör för dem!

Här år två artiklar om andning skrivna av Sanna:

– Dr. Sanna Ehdin, immunolog, författare. Sannas böcker har sålt i 800 000 ex. och hon har föreläst inför över 100 000 människor.

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen