Jag kunde aldrig drömma om att andningen påverkar oss så mycket

Andas är väl ingen konst? Det kan ju alla! Jasså? Inte kunde jag drömma om att andningen så påtagligt påverkar oss och att många andra verkar ovetandes om vad som sker i kroppen när du tar ett andetag. Efter att ha läst 2012 års viktigaste litteraur dvs. Medveten Andning, av andningsinstruktör Anders Olsson, förstår jag nu på ett djupare plan hur andningen påverkar mig i min vardag.

Medveten Andning ger dig som läsare en djuplodande insikt på ett lättfattligt och intressant vis, om vikten att vara medveten om sin andning. Andningen påverkar dig både direkt och på längre sikt i både kropp och knopp.

Olsson, som för övrigt gör en strålande debut som författare, vill få dig som läsare att inse viktiga skillnader mellan att t ex. munandas och näsandas. Sömnkvalité, stressreducering och att vara i balans är exempel på andra viktiga ämnen som Olsson belyser i Medveten Andning.

Bra blandning av vetenskap, sunt förnuft och egna erfarenheter

Visste du t ex att du kan gå ned i vikt genom att andas genom näsan eller ta bort spänningar i kroppen eller kunna hantera smärta och ångest eller prestera bättre “bara” genom en medveten andning?

Olsson blandar på ett smakfullt sätt, vetenskap, sunt förnuft från förr och egna erfarenheter. Köp ditt exemplar redan idag (finns där böcker säljs) och upptäck hur du kan utöva medveten andning!

– Niclas Jönsson, 45 år, Ronneby

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen