Nu kan jag kliva upp direkt ur sängen utan att ”svimma” av trötthet!

Numera vill jag alltid sova med tejpad mun på natten. Tidigare hade jag väldigt svårt att gå upp när klockan ringde på morgonen. Min upplevelse var att jag sovit bra, men i jämförelse med hur jag känner mig nu när klockan ringer går inte att jämföra. Det är fantastiskt! Nu kan jag kliva upp direkt ur sängen utan att behöva känna mig svimfärdig av trötthet!

När jag började träna med Relaxatorn hade jag för hårt motstånd och fick träningsvärk i magen (diafragman), men nu fungerar det bra och jag använder den på kvällen en stund innan jag går och lägger mig.

Sedan jag började andningsträna känner jag mig allmänt mindre stressad och kan använda andningstekniken 3 eller 4 steg på inandning och 4 eller 8 steg på utandning för att minska min stresskänsla. Fantastiskt!!

Inga problem i tandläkarstolen längre

Mitt senaste tandläkarbesök blev också till förtjusning. Genom att andas genom näsan, vilket idag känns helt naturligt, var det inga som helst problem att ligga i stolen när tandläkaren blästrade mina tänder. Jag kunde ha legat där i stolen hur länge som helst.

En extra rolig bonus är alla flugor som jag slipper svälja när jag är ute och rider, tack vare att jag numera har munnen stängd. Med stängd mun blir livet helt enkelt trevligare och lättsammare.

– Mirja Saarväli, 40 år, Holistisk häst- och hundterapeut, Stall Nordstuga, Arvika

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen