Aha-upplevelse vid näsandning för världsrekordhållare

Har andats genom näsan under all min löp- och cykelträning under en tid nu. Det har känts väldigt bra och särskilt när jag lärde mig att slappna av i mun och ansikte samtidigt som jag andades genom näsan under löppassen. Det blev en riktig aha-upplevelse där jag direkt fick mer energi, ork och uthållighet. Cyklingen har jag gjort bra framsteg på och märkte i princip omgående hur näsandningen gjorde att mina tider förbättrades och jag kände mig starkare, snabbare och uthålligare.

Humöret har varit upp och ned mer än vad jag varit van vid. Samtidigt har energin varit hög även när jag varit på dåligt humör, så det är möjligt att det är någon form av mental utrensning som andningsträningen satt igång. Relaxator andningsmotstånd tycker jag är mycket bra och använder det flitigt, ofta en halvtimme åt gången.

– Mikael Asp, triathlet och fridykare, världsrekord i att simma 800 meter under vattnet, SM-silver Duathlon

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen