Ingen astma-medicin på snart 2 månader, helt fantastiskt!!!

Tack för en fantastisk kurs och för min egen del en revolutionerande upptäckt/behandling. Innan din kurs tog jag Bricanyl ca 2- 5 ggr per dag och ca 2 puffar av kortisonsprayen Pulmicort. När jag kom hem på kvällen, direkt efter kursen, började jag tillämpa kunskapen och andas med Relaxatorn. Jag kände omgående en helt otrolig förbättring!! Samma natt tejpade jag munnen för första gången och har fortsatt med det sedan dess.

Jag är enormt tacksam för att du har öppnat upp mina ögon för medveten andning, om det inte vore för dig skulle jag inte må så bra som jag gör idag. Det går inte beskriva känslan att kunna andas, att slippa andnöd och slippa mediciner.

Friska människor tänker på en miljon saker, sjuka tänker bara på att bli friska. Jag har fått tillbaka min glädje och mina tankar är numera upptagna av att planera inför framtiden och uppskatta nuet.

Min dröm har gått i uppfyllelse

Min dröm att bli helt läkemedelsfri har nu gått i uppfyllelse. Det är 5 månader sedan jag kom i kontakt med Medveten Andning och jag har nu slutat helt med astmamedicin och klarar lågintensiv träning utan problem. Ingen medicin på snart 2 månader, helt fantastiskt!!

Har till och med tagit bort all medicin från jackfickor och väskor. Obeskrivbart! Medveten Andning FUNGERAR och det ska UT till så många som möjligt.

Jag är dig evigt tacksam! Du har på ett sätt räddat mitt liv.

– Mattias Andersson, 37 år, fd elitidrottare och Nordisk mästare i Tae Kwon Do, Stockholm

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top