Precis allting i mitt liv har blivit mycket bättre!

Jag har andningstränat sen slutet på januari och precis allting i mitt liv har blivit mycket bättre! Jag sover med tejpad mun varje natt, är ute och springer eller cyklar nästan varje dag, använder Relaxatorn minst 1-2 timmar varje dag och jag försöker vara så medveten om min andning som jag kan vara i varje stund. Jag har mycket mer energi, är aktiv från den stund jag vaknar tills jag lägger mig.

Jag vaknar varje morgon innan klockan ringer och är pigg och glad. Till och med min ekonomi har blivit bättre.

Jag har mindre sötsug och har gått ned i vikt

När jag mediterar kommer jag lättare ned i djupavslappning. Jag äter mindre och har mindre sötsug och har även gått ned i vikt. Jag är mer förankrad i mitt eget lugn och känner mig mer emotionellt stabil.

Jag blir inte påverkad av andra människors humör, åsikter och ord på samma sätt. Min simultanförmåga, som att spela trummor och sjunga samtidigt, har blivit bättre och jag kan andas bra även i stressade situationer utan Relaxatorn.

– Marco Deb, 30 år, musiker, healer, qigong, yoga, Tyresö

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen