Bland de bästa böcker jag läst någonsin!


Bland de bästa böcker jag läst någonsin! Dels för att den skrivs ”enkelt” men också för att den tar med så många bitar, inte bara förklarar upp och ner vad som är bra med bra andning utan går in på djupet och verkligen förklarar i olika delar, övningar, små saker att tänka på. Och så gillade jag just det med att de tog exempel om vad en skeptiskt hade sagt, där log jag många gånger för att jag kände igen mig. 🙂

Jag är en av dem som har astma och allergi. -“Trånga luftvägar”, säger de, och så får jag min medicin. Och så munandas jag, alltid. Jag har en vän som är duktig på just detta med andning och hon har sagt till mig, men det har väl inte riktigt fastnat… lite viftat bort det som jaja, men nu när jag läste boken och det med öppet sinne, så fastnade det.

Känner mig lugnare och mer i nuet. Jättehäftigt!

Måste tillägga, nu när det gått några veckor sedan jag läste boken, hur medveten jag har blivit om min andning. Jag tyckte det var läskigt att tejpa munnen på natten och också vid träning men jag har börjat i små steg. Började med att näsandas och det var svårt i början, men faktiskt har det gått så mycket bättre! Jag upplever min andning som mer rytmisk och avslappnad.

Inga djupdykningar eller stanna upp som jag gjort innan åt vissa saker. Detta i sin tur har gjort att jag känner mig lugnare och mer i nuet. Jättehäftigt! Jag har ju känt detta tidigare när jag lyssnat på avslappnings-cd, men det har varit något som saknats när jag inte lyssnar och det känns som detta var det, sååå häftigt!

– Malin Gustafsson, 38, egen företagare, Bromölla

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen