Käke på plats och ingen tandställning tack vare sovtejpen

Min dotter Lisa, 13 år, har haft överbett i käken och tandläkaren ville att hon skulle ha tandställning. Vi tackade nej till tandställning och min dotter började istället tejpa munnen på natten. Efter ett tag kunde hon inte öppna munnen så mycket som hon brukar kunna och det gjorde lite ont om hon försökte gapa stort. Det började även knaka i käken ibland. Men hon fortsatte att tejpa munnen på natten då det kändes bra, och även att tänka på att ha munnen stängd på dagtid.

Underkäken växt ikapp överkäken

Efter några månader var det dags för tandläkarbesök igen. Lisa berättade att hon hade haft svårt att öppna munnen och att det knakat i käken. – Ja, det är för att underkäken håller på att växa ikapp med överkäken och lägga sig tillrätta, sa tandläkaren, någon tandställning verkar inte behövas!!!

Tänk att en så enkel sak som tejp på natten kan åstadkomma så mycket! –Jag sover bäst med tejp och vill inte vara utan, säger Lisa.

Läs också Lisas mamma Therese’ berättelse “Ingen bihåleinflammation eller lunginflammation mer och hejdå till stress

– Therese Karlsson 38 år, Nova Hälsa, mamma till Lisa 13 år, Gnosjö

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen