Olidlig smärta efter hundbett hölls i schack med Relaxator

Jag skulle avstyra ett hundslagsmål mellan en schäfer och en dobermann. Tyvärr gick det inte särskilt bra och jag fick ett rejält bett i låret och flera i armen och handen. Det blödde överallt och gjorde så ont att jag nästan svimmade. När jag blev biten kunde jag inte andas utan började hyperventilera och blev helt vit i ansiktet. Ganska omgående började jag andas i Relaxatorn och det blev då så mycket bättre. Skillnaden var slående!

Läkarna mycket imponerade

Bara för att testa så tog jag ut Relaxatorn ur munnen när jag kom till sjukhuset. Då tog smärtan överhand direkt och fick mig nästan att gå in i chock. Så Relaxatorn åkte in i munnen igen illa kvickt!

Läkarna och sjuksköterskorna var mycket imponerade av Relaxatorn då de såg hur mycket det hjälpte mig. Totalt fick jag ligga kvar på sjukhuset i 3 dagar och jag andades i Relaxatorn mest hela tiden.

– Linn, säljchef, 22 år, Falun

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen