Jag har aldrig mått bättre!!

Jag är 56 år och har aldrig mått bättre!! Jag gör många olika saker för att må bra, men en stor anledning till att jag mår så bra är helt klart andningsträningen som jag jobbat med sedan i våras. Jag använder Relaxatorn flitigt och när jag andas genom den kan jag slappna av bättre och gå ned i varv. Genom att andningsträna får jag också mer energi, exempelvis när jag var litet sliten efter en hel dags jobb och skulle hålla en föreläsning på kvällen. I bilen på väg till föredraget andades jag genom Relaxatorn och fick då mer energi och kunde hålla en väldigt inspirerande föreläsning.

Jag har också börjat springa och märker tydligt hur bra kroppen mår när jag andas genom näsan under träningen. Det är helt otroligt egentligen att jag inte är trött efter träningen.

Senast igår var jag ute och sprang och trots att jag höll en väldigt hög fart gjorde andningen genom näsan att jag inte var andfådd när jag kom i mål. Jag känner också att jag återhämtar mig väldigt fort.

Min sömn är så mycket bättre

Jag använder Relaxatorn väldigt mycket, både när jag kör bil, sitter framför datorn eller innan läggdags. När jag använder andningsmotståndet innan jag ska somna så går jag ned i varv och minskar min stress. Tack vare det så sover jag så mycket bättre.

– Kristin Husa, 56 år, hälsopedagog, Moss, Norge

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen