Bättre sömn och mer energi sedan andningskursen

Trodde aldrig att jag skulle kunna ändra på mitt sätt att andas innan jag gick på kursen i Medveten Andning! Har haft problem med min andning, sömn och kondition så länge jag kan minnas. Sedan jag gått kursen och lärt mig att andas på ett optimalt sätt, sover jag bättre och min kondition har ökat då jag orkar genomföra träning av olika slag. Den förbättrade sättet att andas ger mig en energi som jag aldrig haft förut eller visste att jag hade! Mina luftrörsbesvär har minskat och jag känner mig inte andfådd och yr för minsta lilla längre.

Jag kan verkligen rekommendera denna kurs till dem som har sömnproblem, luftrörsproblem och känner sig energilösa! Känner mig så inspirerad av detta att jag tänker utbilda mig till andningsinstruktör hos Anders Olsson på Sorena AB!

– Kina Enqvist, 40 år, Oskarström

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen