Jag rekommenderar Medveten Andning till alla mina klienter!

Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Men få av oss är medvetna om att HUR vi andas påverkar varje liten del av vårt liv, slår Anders Olsson fast i denna oerhört praktiska och inspirerande bok om fördelarna med bra andningsvanor (Medveten Andning). Som coach inom stresshantering stöter jag ofta på människor som lider av astma, allergier, högt blodtryck, ryggsmärtor, huvudvärk, sömnproblem, depression, ångest osv.

Numera rekommenderar jag alla mina klienter att läsa denna bok eftersom det hjälper dem att förstå mer på djupet om konsekvenserna av deras, ofta, försämrade andningsvanor.

Genom att följa Anders Olssons koncept för Medveten Andning kommer du att uppnå stora hälsofördelar inom en mängd områden i ditt liv. Du kommer uppleva djup avslappning samtidigt som du får ett balanserat nervsystem och förbättrad hälsa i din vardag.

Jag gnisslar inte tänderna längre – helt otroligt!

Det bästa är att informationen som presenteras i boken är så lätt att implementera i ditt dagliga liv. För egen del så sover jag en timme mindre varje natt och vaknar upp utvilad och alert. När jag har mycket stress och press i mitt liv så inser jag när jag vaknar att jag inte längre gått tillbaka till min gamla ovana att gnissla tänderna. För mig är detta helt otroligt!

Jag är så tacksam för denna jordnära och praktiska bok om hur du kan använda andningen för att förbättra din livskvalité – fysiskt, känslomässigt och mentalt. I boken lär du dig HUR, VARFÖR och ATT det fungerar när du börjar andas bättre. Så om du vill fungera bättre och känna dig bättre, KÖP den, LÄS den, TILLÄMPA kunskapen och GE ETT EX till alla dina vänner!

– Kaja MichelsonExhale Coaching, Int. Dipl. Coach, Yoga- och meditationslärare, Allen, Texas, USA

Att ta med när man rider genom Grand Canyon

Kul videosnutt där Kaja berättar vad man måste ha med sig när man rider genom Grand Canyon under sju dagar – Relaxator och boken The Power of Your Breath.

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen