Medveten Andning har förändrat mitt liv – det är helt magiskt

Sedan jag kom i kontakt med Medveten Andning har mitt liv förändrats. Det går inte att förstå att det inte är ett större fokus på andningen. Andningen är ju nummer ett om vi ska kunna leva över huvud taget. Jag jobbar på att andas rätt och det har gett mig ett nytt liv. Jag kör med tejp på natten vilket gör att jag sover lugnt och fint. Jag är utvilad när jag vaknar och känner att min kropp har fått återhämtat sig.

Som tränande gubbe blir man varken snabbare eller smidigare med åren. Att andas med magen och genom näsan gör att jag får bort mjölksyran i musklerna vid löpning, cykling, skidor och rullskidor. Det är helt magiskt – ‘vilken grej, man blir nästan som junior på nytt’. (tänk om man hade bemästrat den tekniken när man var som bäst).

Förkylningar och snuva är som bortblåst

Min stress i vardagen kan jag klara av mycket bättre med hjälp av andningen. Förkylningar o snuva är som bortblåsta ur mitt liv. Det är bara till att humma lite så har man dödat det som kanske skulle ha tagit makten över kroppen.

Jag så tacksam för att jag fått möjligheten att ta del av den här resan. Det är fantastiskt att man kan ställa en fråga och Anders har tid att svara. Jag pratar om medveten andning med alla som är mottagliga.

Tack igen! En gubbe med gubbfart

– Göran Pettersson, 60 år, Sörmland

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen